Rogán Cecília a magyar anyák példaképe Andy Vajna tévéje szerint

HírKlikk 2018. október 11. 06:43 2018. okt. 11. 06:43

Eddig sem volt titok, hogy az Andy Vajna tulajdonában lévő TV2-nél nagyon szeretik a Fidesz-közeli embereket, közülük is kiemelkedően Rogán Antal kabinetminisztert és feleségét, Rogán Cecíliát. De arra a produkcióra kevés szó van, amit kedd reggel sikerült elkövetni a Mokka című úgynevezett műsorban, ahol ezúttal nem csodálatra méltó üzleti sikereiről vagy éppen ruhatáráról kérdezték Rogánnét, hanem egyetlen dologról: a futásról. Semmi másról.

Kereken öt percen keresztül kérdezgették két gyermeke társaságában Rogán Cecíliát és gyerekeit annak kapcsán, hogy a kabinetminiszter felesége részt vett a hétvégén egy maratoni futáson - írja a 168 Óra, megjegyezve: valószínűleg nagyon érdekelheti az asszonyt a téma, mert mást nem is tartottak fontosnak a riporterek. Nagyjából ilyen lehet, ha valakinek vagy a rokonának van egy saját tévéje és meghívják oda vendégként.

A portál alább szemezgetett egy kicsit a Rogán Cecíliának szegezett kérdésekből:

  • Mi a jó a futásban, tényleg, könyörgöm, mondjátok el nekem!
  • Ti mennyit futottatok, Dani?
  • Nehéz volt?
  • Mondjuk a suliban is futtok ennyit, nem?
  • Mennyit gyakoroltatok rá, vagy van közös családi program, amikor így elmentek, és volt olyan, amikor így azt mondtátok, hogy „Oké, akkor most menjünk el futni, és vigyük el a fiúkat is"?
  • Anyuka vagy, dolgozol, rengeteg dolgot csinálsz, és nagyon sok nőnek mutatsz példát azzal, hogy mondjuk most felkészülsz a maratonra. Mit gondolsz, egyébként, mennyire fontos mutatni ezt a, tulajdonképpen, mintát, akár a családnak, akár a közvetlen környezetnek, hogy a futás jó, és egyébként meg maga a sport is egy nagyon fantasztikus dolog?
Forrás: 168 Óra