Rogán és Rogánné bemutatja: Válótársak

Föld S. Péter 2019. november 15. 15:58 2019. nov. 15. 15:58

Amint azt a Hírklikk egy másik cikkéből már bizonyára tudja az olvasó, a Miniszterelnöki Kabinetiroda közleményben jelentette be, hogy a Rogán házaspár útjai elválnak, Rogán Cecília és Rogán Antal házassága 14 év után véget ér. Arra kérik a sajtó munkatársait, hogy válásukat tekintsék magánügynek, és tartózkodjanak találgatások, valamint valótlan állítások közlésétől. Mi, itt a Hírklikknél, eleget teszünk a Rogán házaspár kérésének, ezért nem találgatunk, és valótlan, de még valós állításokat sem fogunk közölni. Felidézünk viszont egy régi, közel tíz évvel ezelőtt hallott történetet, amelyet Rogán Antal maga mesélt el a TV2 Mr és Mrs című műsorában.

2010. márciusában a TV2 Mr és Mrs című vetélkedőjének heti sztárpárjai közé meghívták Rogán Antalt és feleségét, Cecília asszonyt is. Az akkor V. kerületi fideszes polgármester (egyben országgyűlési képviselő) és párja rezzenéstelen arccal válaszolgattak a magánéletüket firtató, sokszor az intimitás határát súroló kérdésekre, melyek során házasságukra, otthoni meztelenkedésre, vagy éppen az anyagcsere-folyamatokra is kitértek.

Amikor a szemérmességről kérdezték Cecíliát, Rogán Antal válaszolt helyette. Elmondta, a meztelenségnek is megvan a helye, majd egy történettel igazolta, hogy felesége szégyellős asszony. „Egyszer elmentünk Rómába egy hétvégére. Utolsó nap, már kifelé menet a repülőtérre, lemegyünk, én mondom, hogy fizetek. Cecília mondja, hogy ’jajj, otthagytam valamit a szobában’, boldogan felrohan. Én már kifizettem, hívtam a taxit, még mindig semmi. Egyszerűen az történt, hogy hiába laktunk egy szobában, gyakorlatilag nem mert előttem, úgy, hogy én ott voltam, elmenni vécére. Két egész napon keresztül kibírta”- nevetett jóízűen feleségén Rogán.

Ehhez a kedves, bájos történethez most tényleg csak annyit tennénk hozzá, hogy inkább ez, mint a helikopteres utazás, vagy a letelepedési kötvények körüli miniszteri matatás.