Schmidt Mária: a szivárványcsaládok az emberi faj fennmaradását veszélyeztetik

HírKlikk 2021. július 10. 12:50 2021. júl. 10. 12:50

Orbán Viktor kedvenc történésze szerint a genderkurzus a legsötétebb kommunista időket idézi.

A metoo, a szivárványcsaládok, a reprodukció megnehezülése, a spermaszám csökkenése, amiről több újabb kutatás is beszámol, az emberi faj fennmaradását veszélyezteti – írja Schmidt Mária történész, a Terror Háza Múzeum főigazgatója a látószögblog.hu-n megjelent cikkében, amelyben a nyugati világ szexualitáshoz való viszonyát és a metoo-mozgalmat tárgyalja és amelyet a 168 Óra vett észre. Szerinte a biológiai nem megkérdőjelezése és a transzneműek jogainak előtérbe helyezése is ellentmondásos, hiszen „ha nincs férfi és nő, mint ahogy a fejlettek állítják, akkor minek a nemváltoztatás”.

Schmidt Mária azt állítja, hogy „mára a metoo-vádak legfőbb szószólóivá azok váltak, akik azt a 15 perc hírnevet célozzák meg, amit ismert emberek besározásával érhetnek el.”

Hangsúlyozza, nyugaton a metoo-mozgalom „kasztrálja” a férfiakat, mivel a filmekben, sorozatokban is csak a nő invitálhat szexre, minden esetben kizárólag az ő kedvétől függ az aktus létrejötte. Hozzáteszi, „a szexuális öröm keresése és szerzése mára kizárólagosan női privilégiummá vált, kölcsönösségről szó sem esik többé”. A monogámiával kapcsolatban is akadnak fenntartásai, ugyanis úgy látja, a kizárólagosság és a teljes hűség Hollywood hazugsága, pláne a mai világban, amikor ez akár 50-60 évnyi együttélést is jelenthet. „Egy félrelépésből vagy kalandból miért következik egy működő házasság, egy jó párkapcsolat felrúgásának a kényszere?” – teszi fel a költői kérdést

Ezután kitér arra, hogy az angolszász világ korábban mennyire komolyan, például strelizálással vagy börtönbüntetéssel szankcionálta a homoszexualitás jelenségét. „De mégis minket oktatgatnak, minket, akik soha nem folytattunk ilyen, vagy ezekhez hasonló embertelen gyakorlatot”

Forrás: 168 Óra