Segítséget kér a leukémiás válogatott kosárlabdázó családja

HírKlikk 2019. május 22. 08:48 2019. máj. 22. 08:48

Ahogy korábban a Hírklikk is megírta, leukémiával diagnosztizálták a Szekszárd és a magyar női válogatott kosárlabdázóját, Gereben Líviát.

A Szekszárd csapatában játszó kecskeméti lányt a magyar kosárlabda egyik legnagyobb tehetségeként tartják számon. Ezért is hatott sokkolóan a hír, amit testvére osztott meg közösségi oldalán: a húsz éves válogatott játékos súlyos betegségben szenved, a diagnózis után pár órával, már be is került a Szent László Kórház leukémia osztályára, ahol azonnal el is kezdték a gyógyítását.

A család most egy levelet juttatott el a hiros.hu szerkesztőségébe:

Hálásan köszönjük Gereben Líviának küldött üzeneteket, vigasztaló szavakat, imákat. El sem tudjuk mondani, hogy mennyit jelent számunkra az az együttérzés és szeretet, ami Livi és családja felé árad. Megsokszorozta azt az erőt, ami a leukémiából való gyógyuláshoz szükséges. 

A kemoterápia elindult, Livi szervezete aránylag jól reagál rá. Nagyon megviseli, de keményen, hősiesen küzd.

Többen felajánlották a segítségüket, amire most szükség van. Lívia mielőbbi gyógyulásához, felépüléséhez a kezelés folyamán többször vérre van szüksége. Ahhoz, hogy a vérellátás folyamatos és biztosított legyen kérünk mindenkit aki teheti, hogy IRÁNYÍTOTT VÉRADÁSSAL adjon vért, legyen az bármilyen vércsoport!

A Mercedes Kosárlabda Akadémia posztjában megtalálhatók az irányított véreadáshoz szükséges információk.

Forrás: Hírklikk