Semjén: Gyurcsány zsigerből utálja a nemzetet és a keresztény civilizációt

HírKlikk 2019. április 23. 15:22 2019. ápr. 23. 15:22

Reméljük, komoly, mert viccnek elég durva lenne - ez jutott eszünkbe Semjén Zsolt interjúját hallgatva. A Hír TV Magyarország élőben című műsorában a miniszterelnök-helyettes azt mondta: Gyurcsány és a baloldal azért hoznak be az országba iszlám tömegeket, hogy lerombolhassák a magyar nemzetet és a keresztény kultúrát.

"A magyarul beszélő Gyurcsány házaspár és politikai csapata tekintetében a helyzet az, hogy ők világ életükben zsigerileg utálták a magyar szuverenitást, ezért korábban semmi mást nem csináltak, mint a Szovjetunió tekintetében egy nagy szocialista világrendben gondolták el Magyarország helyét. Most, hogy a Szovjetunió összeomlott, valami más nagy uniót, vagy nagy konglomerátumot keresnek. A lényeg az, hogy ne legyen magyar szuverenitás"

- mondta Semjén Zsolt, majd hozzátette:

"ők zsigerileg két dolgot gyűlölnek, egyik a nemzet, különösen a magyar nemzetnek a saját célon való nemzetépítését ki nem állhatják, a másik a keresztény civilizáció".

Semjén Zsolt az interjúban hangsúlyozta:

"mind a kettőnek a lerombolása úgy lehetséges - mivel a baloldal önmagában erre nem képes -, hogy nagy tömegű, olyan idegen kultúrkörből jövő tömegeket hoznak be - jelen esetben iszlám tömegeket -, akik biztos ellenségei a keresztény civilizációnak".

"Ezért a bevándorlók és a nemzetellenes baloldal úgy gondolják, hogy elég tömeg már ahhoz, hogy lerombolják a nemzeti szuverenitást és lerombolják a keresztény civilizációt" - mondta az interjúban Semjén Zsolt.

Forrás: Hírklikk