Semjén: Jakab, Hadházy és Tordai orvosi értelemben véve is pszichopaták

HírKlikk 2020. október 27. 06:04 2020. okt. 27. 06:04

Az Országgyűlésben ma három pszichopata van: Jakab Péter, Hadházy Ákos és Tordai Bence. Ők hárman orvosi értelemben véve is pszichopaták, következésképpen így is kell hozzájuk viszonyulni – jelentette ki Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes azon a Budavári Fórumon, amelyen Bayer Zsolt publicistával és Szarvas Szilveszterrel, a PestiTV és a PestiSrácok.hu hírigazgatójával beszélgetett.

Jakabbal, Hadházyval és Tordaival szemben a türelem a kulcselem, mert ők mindig provokálnak, mint ahogy az ellenzék is, a provokációval pedig az a céljuk, hogy legyen egy olyan kép, amikor velük szemben erőszakot lehet dokumentálni – tette hozzá Semjén Zsolt a PestiSrácok tudósítása szerint.

Gyurcsány Ferencről azt mondta, őrült, de tehetséges ember, ugyanakkor veszélyes. „Veszélyes, mert Gyurcsány amorális, nála a jó és a rossz nem létezik, csak az, mi a hasznos és mi nem” – fejtette ki a véleményét Semjén.

Bayer Zsolt a Jobbikkal kapcsolatban arra hívta fel a figyelmet, hogy nekik bevégeztetett. „A Jobbik bőven 20 százalék fölötti párt volt korábban, amelynek értelmében saját jogon mindig is diktálhattak volna az ellenzéki oldalon is. Ehhez képest, Jakab most majd könyöröghet Fletónak, hogy kapjon listás helyet 2022-ben” – mondta Bayer.

Dobrev Kláráról is szót ejtettek. Semjén szerint, érzéketlen a magyar nemzet iránt, neki és férjének a nemzeti szuverenitás semmit nem jelent.

„Dobrevék mindig valamilyen unióban akarták feloldani a magyarságot: Szovjetunó, vagy most az Európai Unió. Mindegy milyen unió, csak ne magyar. A Momentum esetében is hasonló a helyzet” – húzta alá Semjén, aki szerint a mostani magyar balliberális tábor a bokájáig nem ér a régi MSZP-nek és SZDSZ-nek, Horn Gyulának, vagy egy Kis Jánosnak. 

„Horn Gyulában volt államigazgatási felelősség, társadalom iránti felelősség. Horn Gyulán óriási volt a nyomás, hogy adja el az OTP-t Soros Györgynek, és Horn Gyula azt mondta, hogy nem. Horn javára kell írni, hogy a magyar bankrendszert nem adta oda a Soros-világnak, mert akkor a mesterterv az volt, hogy Sorosék felvásárolják a magyar államadósságot, és akkor az ükunokáink is nekik tartoztak volna” – hangsúlyozta Semjén.

Bayer Zsolt szerint 30 évvel a rendszerváltás után, az egész világ komplett meghülyült, a legsötétebb kommunisták élik reneszánszukat.

A genderőrület is szóba került. Semjén Zsolt leszögezte, az, hogy ki férfi és ki nő, a születés pillanatában eldől, a nemet a kromoszóma eldönti. „A gender tilalmát szigorúan a gyermekek védelmében akár az Alkotmányban is rögzíteni kell. Kövér László mondta a legjobb és legtökéletesebb  mondatot, miszerint én is férfi voltam egy női testbe zárva, de aztán megszült az anyám” – ismertette Semjén. Szerinte a genderőrület a békafőzés tipikus esete, minket békafőzéssel főznek, érzékenyítenek.

Forrás: Pesti Srácok