Simicska egy perverz koalíció miniszterelnök-jelöltje lehet

Márkus 2017. október 24. 06:51 2017. okt. 24. 06:51

Az újjászervezés alatt álló, valamikor sokkal szebb napokat látott Független Kisgazdapárt egy meglehetősen érdekes közleménnyel állt elő. Ha április 1-jét írnánk, könnyebben tudnánk értelmezni.

Az MTI Országos Sajtószolgálathoz eljuttatott közlemény szerint a Független Kisgazdapárt országos elnöksége úgy véli, valódi képviselete az elfeledett Nemzetrésznek, a szegénységben, mélyszegénységben élő városi és falusi embereknek, a magyar vidéknek és az agráriumnak, a kitaszítottaknak, a kiszolgáltatottaknak, és a kisemmizetteknek csak abban az esetben lesz a 2018-as választásokat követően, ha a Jobbik, az LMP és a Független Kisgazdapárt összefog, és a közös miniszterelnök-jelöltjük Simicska Lajos lesz.

Programunk sarkalatos pontjai a kétkamarás parlament kialakítása, a feltétel nélküli alapjövedelem bevezetése, a devizahitelesek megsegítése, a sorállományban lévő hivatásos rendőrök, tűzoltók, katonák kedvezményes nyugdíjának visszaállítása, a trafik törvény eltörlése, a parkolási díj eltörlése, és a mezőgazdaságban az ingyenes öntözővízhez jutásért csatornarendszer kialakítása - írják közleményükben a kisgazdák.