Simicska fél és azt akarja, hogy Orbán is féljen

HírKlikk 2018. július 21. 11:32 2018. júl. 21. 11:32

Nincs felhatalmazása rá, hogy bármit is mondjon, ami a Simicska-videobombával kapcsolatos – ezt Magyar György válaszolta az ATV munkatársának. Az ügyvédet azt követően keresték meg, hogy a Népszava Simicska Lajos környezetéből származó információk alapján arról számolt be, hogy Simicska Amerikába költözteti fokozatosan a családját, és egyszersmind egy Orbánról szóló videóval be is biztosította magát.

Kamerára vett egy hosszú monológot, amelyen Orbán Viktorral közös ügyeikről beszél. A cikk szerint Simicska ezt a felvételt több példányban letétbe helyezte azzal, hogy ha vele bármi történne, ez kerüljön nyilvánosságra, és a cikk egyik utalása szerint arról is gondoskodott, hogy a másik oldal is megismerjen belőle részleteket, hogy tudják, az komoly.

Az ATV kérdésére, miszerint ha Simicska Lajosnak valóban lett volna "atombombája" Orbán Viktor ellen, akkor azt miért nem dobta le, amikor a legnagyobb tétje volt, a választások előtt, Magyar György azt válaszolta: meg kell, hogy kerülje a választ, nincs felhatalmazása arra, hogy bármit is mondjon.

Az azonban biztos, hogy van valós tartalma a videónak, és komolyan kell azt venni - állítja Magyar György, aki szerint, ha abból indulunk ki, hogy Simicska belátta, hogy nem sikerült az Orbán-puccs és letette a fegyvert, és megköttetett valamilyen meg nem támadási szerződés-kompromisszum közte és a miniszterelnök környezete között, és átadta az érdekeltségeit Nyerges Zsoltnak - akkor a megbékélés jegyében visszavonul, "elcsendesül".

De a titkos videóval éppenhogy azt üzeni: ő a kompromisszumnak megfelelően cselekedett, de valamiért fenyegetve kell, hogy érezze magát, és igen, van mondanivalója, az, hogy "félek". És hogy akkor "féljen a másik is"!

Forrás: atv.hu - sztarklikk.hu