Sorosé az egész világ!

Gusztos István 2021. július 21. 15:03 2021. júl. 21. 15:03

A Rákosi-érában ilyen vádakkal perek indultak, amelyek kivégzésekkel zárultak. A kormány most is „kivégzésekre" törekszik, hiszen „választások" előtt áll az ország – de most, először is védekeznie kell. Sarokba szorított veszett vadként „védekezik", napról napra agresszívabban támadva.

A mai Magyar Hírlap közreadta Hidvéghi Balázs elvtársúr közlését arról, hogy „Soros-szervezetek mondták tollba Brüsszel jogállamisági jelentését".

A „magyarnemzetben"pedig arról olvashatunk, hogy a Direkt 36 újságírói Soros és minden bizonnyal az USA ügynökei…

A Rákosi-érában ilyen vádakkal perek indultak, amelyek kivégzésekkel zárultak.

A kormány most is „kivégzésekre" törekszik, hiszen „választások" előtt áll az ország – de most, először is védekeznie kell. Sarokba szorított veszett vadként „védekezik", napról napra agresszívabban támadva.

De amit mond, abban nincs semmi új: ismételgeti az évtizedek óta bevált zsidózást, buzizást, cigányozást, migráncsozást… brüsszelezést.

Arra meg valahogy nem volt se ideje, se alkalma, hogy közölje: vett-e a Pegasusból, vagy nem vett; ha vett, kik alkalmazták, kik ellen…

Időhúzás folyik; abban reménykednek, elmúlik majd ez a botrány is, mint annyi más – anélkül, hogy igazi botràny lenne belőle.

Elég, ha politikusaik és agitproposaik, számtalan intézetük „vezető elemzői" most megint hangosan kiáltják: Soros..!

A napokban jelent meg a Mazsihisz közleménye a magyarországi antiszemitizmusról. Egyebek között az olvasható benne, hogy a sorosozásnak vannak antiszemita felhangjai…

Hogyne: ugyanilyen „felhangjai" voltak a Fidesz valamennyi uszító hecckampányának, több mint 25 éve… Be kellene látni, sokkal többről van szó: hazug zéró toleranciázással kevert nyílt antiszemita-rasszista és homofób uszításról, amely a Fidesz züllött uralmának alapja.

Oly mindegy, hogy meggyőződésből vagy számításból teszik: akinek van kedve és ideje, töprenghet, melyik a rosszabb. Az biztos azonban, hogy ilyen hosszú ideig nem lehet uszítani meggyőződésesek nélkül..

És akkor itt van Napólajos aktuális bejelentése a homofób népszavazásról: színtiszta uszítás, semmi más.

Orbán közveszélyes: régen meg kellett volna állítani.