Szerencs polgármestere: nem volt más választás, mint beállni Koncz Zsófia mögé

HírKlikk 2020. október 25. 08:16 2020. okt. 25. 08:16

Nyiri Tibor, Szerencs polgármestere szerint '22-ig ez a hatalom fog fennállni, amellyel egy polgármester, ha nem tud együttműködni, akkor duzzoghat a sarokban, és akkor nem haladnak az ügyek, mert egyszerűen másként nem működik ez a rendszer.

Nyiri Tibor egy éve, a polgármesteri választáson függetlenként indult el, és nagyon megverte a Fideszt. Most viszont az időközi választáson, amikor a körzet országgyűlési képviselőjéről szavaztak, a szerencsieket a fideszes Koncz Zsófia támogatására buzdította, aki le is győzte az össz-ellenzéki jelöltet. 

Szerencs polgármesterével erről a helyi televízió készített interjút, amit a 444 vett észre. Ezt mondta:

Én tudtam, hogy nagyon sok embernek nem fog tetszeni, hogy ajánlom Zsófit, de '22-ig ez a hatalom fog fennállni, amellyel egy polgármester, ha nem tud együttműködni, akkor duzzoghat a sarokban, és akkor nem haladnak az ügyek, mert egyszerűen másként nem működik ez a rendszer. 

Éltem a Kádár-rendszerben, akkor is úgy működött az urambátyám kijárás. Akinek jó kapcsolatai voltak Bodnár elvtárssal és fölfelé, annak volt út, annak jutott ez is, meg az is.

Így lett az, hogy a 42 település polgármestere közül, ha jól tudom, 38 támogatta ugyanilyen formában, mint én, mert ez a világ így működik.”

 

 

Forrás: 444.hu