Szijjártó pedofil ex-diplomatája helyett, Niedermülleren rugózik a CÖF

HírKlikk 2020. február 13. 10:50 2020. feb. 13. 10:50

Garázdaság bűncselekményének megalapozott gyanúja miatt feljelentette Niedermüller Pétert szerdán a Civil Összefogás, amely Ferenc pápánál már korábban bepanaszolta a DK-s polgármestert.

Feljelentésükben közlik, „hogy a mai napon büntetőfeljelentés-kiegészítést terjesztettünk elő garázdaság bűncselekményének megalapozott gyanújára tekintettel a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak és nők kapcsán az ATV televízió 2020. január 23. napján sugárzott ’A nap híre’ című műsorában elhangzottak okán.”

Tudatják továbbá, hogy az időközben a CÖF-CÖKA által megismert kép- és hanganyag alapján, a feljelentésükben megjelölt cselekmény – álláspontjuk szerint – alkalmas lehet arra, hogy kihívóan közösségellenes, erőszakos jellege miatt, másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen.

A CÖF-közlemény nem tért ki Szijjártó Péter ex-diplomatájának, a pedofil-gyanúval vádolt és őrizetbe vett Kaleta Gábor esetére, ami kihívóan közösségellenes, erőszakos jellege miatt, másokban megbotránkozást vagy riadalmat kelthet.