Támadás a Cinege utcai sasfészek ellen! - videó

HírKlikk 2017. március 6. 18:53 2017. márc. 6. 18:53

Ugye mindenki tisztában van vele, hogy fokozódva van a helyzet, hiszen most amikor az alvégeken "migráns" hordák ostromolják az országot, most, amikor párttá alakult a momentum, most bizony kell az éberség nertársak!

Két, magáról megfeledkezett nyugdíjas - az elkövetők életkora ugyanis hetven körüli -, átjátszva a Cinege utca körüli éber posztos sorfalat, papírra írt, nyomtatott véleményüket celluxozták ki, Orbán Viktor, Magyarország jelenlegi nemzetvesztőjének kapujára.

Bezony!

Olyanok voltak kiírva, hogy csak na... Például, hogy Orbán gyáva, pedig Lázár is megmondta, hogy Orbán nem gyáva és ugye ő se hazudik soha.

Vissza a két terrorista nyugdíjashoz:

Először két, magát igazolni nem nagyon akaró, bőrjakóóós ifjú rontott rá a nénikre és kobozták el az irataikat. Majd megjelentek a kékruhások is, akik nagyon tétovák voltak, a legvégére pedig befutott a parancsnok is!

Ma, 2017-ben két nyugdíjas ember jogszerű véleménynyilvánításának, tiltakozásának megakadályozására 3 autó és őt rendőr szükséges.

Ma 2017-ben, amikor a magyar ellenzéknek összefogva - balnak és jobbnak - a rezsim leváltásán kellene dolgoznia, 2, azaz kettő magyar nyugdíjasban van annyi vér, hogy felballagjanak a Cinege utcához és elmondják, hogy meztelen a király!

Két nyugdíjas néni volt egyedül ma, akik véleményt mertek nyilvánítani!

Érdemes megnézni a videót, nagyon tanulságos!