Titokban döntött a csepeli fideszes vezetés a Mészáros Lőrinchez tartozó reklámcég szerződéséről

HírKlikk 2019. augusztus 29. 12:38 2019. aug. 29. 12:38

Még le sem apadt a XXI. kerületet elárasztó önkormányzati táblatenger, máris újabb reklámfelületek kihelyezésébe kezdett a fideszes városvezetés Csepelen. 

Az újabb reklámhelyekről a múlt héten szerdán, rendkívüli képviselő-testületi ülésen döntött a fideszes városvezetés. A zárt ülésen kiosztott előterjesztést a fideszes képviselők kivétel nélkül megszavazták, és a kvázi titokban hozott döntésről csak egy szűkszavú határozat van fent az önkormányzat honlapján:

Ebből kiderül, hogy újabb reklámfelületeket létesítenek, az viszont nem, hogy hányat, és milyen pénzügyi feltételek mellett. Ezeket elvileg a helyszínen kiosztott előterjesztéshez mellékelt szerződésterv tartalmazza. Ami, mivel rendkívüli zárt ülésen döntöttek róla, soha nem lesz nyilvános.

Az újabb reklámfelületek kihelyezése ráadásul azért is érdekes, mert miközben az ellenzék köztudottan nem tud plakáthelyeket venni, és a közpénzből kiadott önkormányzati újságban sem hirdethet, addig a Mészáros Lőrinc közeli közterületi reklámcég a múlt heti döntéssel újabb felülethez jutott.