Toroczkai bojkottra szólít fel: "Minden magyar felelős minden magyarért!"

HírKlikk 2018. december 15. 20:09 2018. dec. 15. 20:09

Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke Facebook oldalán jelentette be, hogy nem fogják alkalmazni a túlóratörvényt a Mi Hazánk polgármesterei által vezetett településeken.

"Kezdeményeztem, hogy a Mi Hazánk polgármesterei által vezetett településeken sem az önkormányzatnál, sem az önkormányzati cégeknél ne alkalmazzuk a túlóratörvényt, egyúttal félpályás útlezárást szervezünk a Tesco Központi Raktárához, megkezdjük a nyomásgyakorlást a törvényt tollba mondó, a dolgozókat kizsigerelő multikkal szemben is. Az alábbi közleménnyel hívok mindenkit, csatlakozzatok:
 
Miközben a Fidesz a nemzetközi nagytőkések igényeinek megfelelően a munkavállalók érdekei ellen cselekszik, a jogos felháborodást kihasználva, éppen ugyanannak a nemzetközi nagytőkének a háttértámogatásával működő erők anarchista-szélsőballiberális randalírozásba kezdtek, és igyekeznek elfoglalni az utcát. A Mi Hazánk Mozgalom elutasítja a túlóratörvényt, de a részben külföldről irányított magyarellenes erőkkel sem hajlandó összeborulni. Mivel az Alkotmánybírósághoz forduláshoz 50 képviselő aláírása kell, azt készek vagyunk támogatni, sőt elsőként javasoltuk, még novemberben levelet írva a frakcióvezetőknek, azonban még csak nem is válaszolt egyikük sem, mert nekik a balhé fontosabb.
 
Saját, egyenes utunkat járjuk, ahogy tettük eddig is. Ennek szellemében hívlak cselekvésre. Kérem, hogy gyere velünk a Mi Hazánk félpályás útlezárására, amelyet a Tesco Központi Raktáránál (Gyál, Bem utca) fogunk megtartani, 2018. december 22-én (szombaton) 11 órától. Nyomást akarunk gyakorolni a multikra és nagy munkaadókra, hogy ne alkalmazzák a túlóratörvényt. Gyertek minél többen, minél több gépjárművel, hozzatok magatokkal Mi Hazánk-zászlókat, valamint piros-fehér-zöld és árpádsávos nemzeti lobogókat.
 
Minden magyar felelős minden magyarért!"
Forrás: Facebook