Totális elmebaj a Fidesz lakossági fórumán

HírKlikk 2019. szeptember 20. 09:38 2019. szept. 20. 09:38

Budapest egyik XIII. kerületi szállójának éttermében rendezett fideszes fórumon járt csütörtök este az Index újságírója. A látogatásról készült tudósítás megjegyzi: Angyalföld egyelőre bevehetetlen baloldali bástya a Fidesznek, Tóth József MSZP-s polgármester 1994 óta kirobbanthatatlan a kerület éléről.

A fórum sztárvendége Georg Spöttle volt, az UFO-hívő biztonságpolitikai szakértő, akit a Fidesz-KDNP Szentesen indít jelöltként.

Spöttle az előadásában – ahogy a tudósító fogalmaz - pontosan elrendezte az angyalföldi fejekben, mit kell gondolni a migránsokról, ellenzékről, balos településvezetőkről, a drogosokról és a melegekről.

Spöttle többek között levezette, hogy mi a különbség a fideszes és a nem-fideszes városvezetők között: a fideszes kerületvezetők fejlődést, munkahelyeket, hagyománytiszteletet, tisztaságot, rendet biztosítanak, míg az ellenzéki vezetők megszüntetik a munkahelyeket, és "drogosokat, migránsokat és melegbárokat akarnak".

A portál pár idézetet is közölt Spöttle szakértőtől, amelyből a hallgatóság megtudhatta,milyenek is a migránsok Németországban:

- Szólnak hozzájuk németül, nem értik meg.

- Ha azt kérik, töltsd ki a nyomtatványt, azt mondják: "de hát nem tudok írni".

- Semmilyen végzettségük nincs. Sokaknak általános iskola sem, analfabéták alapjáraton.

- Nem tudnak beilleszkedni Nyugat-Európában.

- Szükségkonténerbe teszik be őket, nyolcadmagukkal laknak, és ebből négynek büdös a lába.

- Németországban a libanoniak a drogmaffiát megalapították.

- A migránsok által elkövetett bűncselekmények száma emelkedett, 750 ezer bűncselekményt követtek el, "az idióta németek ugyanennyit elkövetnek, de 50 százalékkal kevesebb bűncselekmény lenne, ha ezek nem mentek volna oda."

- 2750 nemi erőszakot követtek, kiskorúakat erőszakolnak meg.

- 86 rablógyilkosság történt, amelyet migránsok követtek el.

- Megnyitottak egy német strandot a migránsoknak, akik bementek és megerőszakolták a gyerekeket, és a vízbe is "belecsinálnak".

- Merkel este egy hideg sör után nyilván azt mondogatja: "ha nincsenek a magyarok, a szaracénok megettek volna minket".

Spöttle beszélt a magyar ellenzékről is. Szerinte Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára visszaállítanák a 2015-ös állapotokat, amikor Ahmed H. a magyar határt ostromolta.

Az előadás vége felé eljutott a klímaváltozás kérdéséig is, amelyet Spöttle "klímaőrületnek" nevezett, és a momentumosokat kezdte vehemensen támadni, hogy generációs konfliktust akarnak ebből kreálni. Márpedig „a momentumosoknak nincs válla, a szüleik vajon elvesztettek egy fogadást Istennel?”

Spöttle szerint nem szabad az ellenzékiekre szavazni. Sőt, el sem tudja képzelni már, ki szavaz egyáltalán ellenzéki jelöltre. Hiszen "ezek bohócok, szerencsétlen figurák, tanulatlanok, rohadt komcsik".

A részletes tudósítás ide kattintva olvasható.

Forrás: Index