Tóth Bertalan: az igazi veszélyt Orbán jelenti

HírKlikk 2019. július 27. 14:50 2019. júl. 27. 14:50

"A miniszterelnök az ország valódi problémái helyett továbbra is a migrációval, a liberalizmussal, Soros Györggyel és az Európai Unióval ijesztgeti a magyarokat. Orbán Viktor évtizedes harca semmi másról nem szól, mint, hogy állandó félelmet keltsen a magyar emberekben" - írta a szocialisták elnöke a Facebook-oldalán, reagálva Orbán Viktor tusnádfürdői beszédére. 

"Zavaros ideológiai tusványosi beszéde most sem tudta elfedni a strómanja és baráti köre elképesztő meggazdagodását, a hazai egészségügy életveszélyes állapotát, az oktatási rendszer tudatos leépítését"

- írta Tóth Bertalan, majd hozzátette:

"Világosan látni kell, hogy a szabad sajtó megszállása, a demokratikus intézmények fideszes bábukkal való felöltése jelenti az igazi csapást hazánkra nézve."

"A Magyar Szocialista Párt nem tudja elfogadni az Orbán Viktor által teremtett világot, az állandó ellenségkeresést, amelyben a magyar emberek kizsákmányolása áll a középpontban. Az MSZP által képviselt szociális Európával szemben Orbán Viktor jelenti az igazi veszélyt a magyarokra nézve" - tette hozzá Tóth Bertalan.

Forrás: Hírklikk