Tóth Gabi az Igazival mindörökké

Puzsér Róbert 2020. április 5. 08:38 2020. ápr. 5. 08:38

Az egykori Romana füzetek filléres és szirupos irodalma az Instagramra költözött, ahová Tóth Gabi úgy gyártja a ragacsos hulladékot, mintha valaki fizetne neki érte.

Az extravagáns dívát alakító szégyentelen hisztérikába szemernyi szégyenérzet sem szorult – követőit jól láthatóan érzelmi fogyatékosoknak tekinti. Így szól nyilvános szerelmi vallomása férjéhez, a TV2 celebséfjéhez:

„Emlékszem, mennyire izgultam, amikor közeledtem feléd. Istenem, milyen elveszett voltál, és magányos, akárcsak én. És pontosan tudtam, hogy vége lett az addigi életemnek! Ahogy a tiédnek is, drága szerelmem! Mindent megértettünk ott és akkor. Hirtelen megállt a Föld a lábunk alatt!”

Mennyi őszinteség lehet abban a párkapcsolatban, ahol az intim vallomásokat mindjárt lájkokra váltják? Tóth Gabit akkor láttam legutóbb ennyire lelkesnek, amikor szemrebbenés nélkül közölte az egyik tizenéves karaoke-hercegnővel, hogy az világhírű lesz, ő pedig már most a rajongója. A gyémánttorkú kislánynak azóta se híre, se hamva, nevére senki sem emlékszik.

Szívből szurkolok Tóth Gabinak és férjének: azt kívánom, hogy követőikre az önfeledt szelfik özöne az emberi kor végső határáig zúduljon! Tartsanak ki egymás mellett örökké, mert ez egy kegyetlen-kegyetlen világ! Amíg ennyire szeretik egymást, és ilyen szépen élnek, a rajongóiknak is lesz reményük a boldogságra. Kívánom, hogy bizonyítsák be a sok depressziós, párkapcsolati problémával küszködő magyarnak, hogy nincs más dolguk, mint megtalálni végre az Igazit, és örökké tartó boldogságuknak sosem szakad vége, amint arról romantikus komédiák százai tanúskodnak.