Tovább hazudik a Fidesz

Márkus 2019. május 12. 14:41 2019. máj. 12. 14:41

A Fideszt nem érdekli a valóság, a papagájkommandó teszi a feladatát.

Az MTI vasárnap 13.06-kor közzétett tudósítása szerint Dunai Mónika fideszes országgyűlési képviselő Budapesten újságíróknak azt mondta: egészen megdöbbentő, hogy a hírek szerint Brüsszel a babaváró támogatást támadja, de a migránskártyát osztogatja.

A kormánypárt politikusa szerint a brüsszeli bizottság ismét kettős mércét alkalmaz Magyarországgal szemben: a migránsoknak mindent lehet, nekik minden támogatás és ellátás jár, de ami a gyermekes családokat, a gyermeknevelést segíti, azt rögtön nagyítóval kezdik vizsgálni és tiltott állami támogatást emlegetnek

Dunai Mónikát úgy látszik, nem nagyon érdekli a valóság.

Szintén az MTI számolt be 10.18-kor - jóval Dunai Mónika sajtótájékoztatója előtt - az Európai Bizottság magyarországi képviseletének közleményéről, miszerint nem támadták meg a kormány babaváró hitelprogramját, mivel arról nem is  indított vizsgálatot.

Hozzátették, hogy a kormány családpolitikai céljait üdvözlik kiemelve, hogy az állami támogatásokra vonatkozó uniós szabályok a gazdasági verseny érdekében születtek, a magánszemélyeknek járó juttatásokra - mint a magyarországi babaváró hitelprogram - nem érvényesek.

Ennek ellenére Dunai Mónika kiáll a nyilvánosság elé, és úgy csinál, mintha semmi sem történt volna. Tolja bele a kormánypárti nyilvánosságba a megcáfolt hazugságait.