Új tévécsatorna indul mától Magyarországon

HírKlikk 2020. január 7. 05:35 2020. jan. 7. 05:35

Az A+E Networks Magyarországon is elkezdi szórakoztató ismeretterjesztő csatornája, a HISTORY2 terjesztését – egyelőre csak a Magyar Telekom kínálatában.

2020. január 7-től, azaz mától a HISTORY2 mintegy 800 ezer háztartásban válik elérhetővé a Magyar Telekom Szuper Családi HD és Szuper Családi Mozi csomagjainak előfizetői részére – írja a Media1.hu.

A disztribúciós megállapodást Izabella Wiley, az A+E Networks közép- és kelet-európai részlegének ügyvezető igazgatója közölte hétfőn. Wiley kijelentette: „A HISTORY2 műsorai Európa-szerte egyre népszerűbbek a nézők és a szolgáltatók körében. Testvércsatornája, a HISTORY jelentős piaci részesedésre tett szert Magyarországon az elmúlt 12 hónap folyamán, a HISTORY2 lokalizált műsora pedig még több lehetőséget teremt a nézők számára, hogy bepillantsanak a világ legizgalmasabb rejtélyei mögé.”

A HISTORY2 2013-ban, a HISTORY társcsatornájaként indult el nemzetközi hódító útjára. A csatorna műsorai a természettudomány, hadtörténelem, az ókori és legújabb kori történelem legkülönfélébb területein ásnak le a történetek mélyére, és a bennünket körülvevő világ kevésbé ismert tényeinek bemutatásával szórakoztatják a nézőt. A csatorna immár 45 millió háztartásban érhető el világszerte.

Forrás: media1.hu