"Újabb kórházi abszurd, amiben benne van az egészségügy minden nyomora"

HírKlikk 2018. október 11. 11:14 2018. okt. 11. 11:14

Édesapám (a Hadházy-klán feje) valamelyik este belelépett egy szögbe, a kórház traumatológia osztályán türelmesen kivárta a 3 órát (ebben az esetben ez akár normálisnak is mondható, hiszen nem a legsúlyosabb esetről volt szó).

A lelkiismeretes személyzet a szakma szabályai szerint ellátta sebet, kiszedte a szög által bevitt zoknidarabot stb. A végén azonban jött a meglepetés, tetanusz vakcinát ugyanis nem kapott - merthogy a traumatológián nem adhatnak be olyat, mert sokba (1500 azaz ezerötszáz magyar forintba) kerül.

Menjen el másnap a háziorvoshoz (legalább edződik a fájós talpa) írassa fel, váltsa ki a patikában, vigye vissza a háziorvoshoz és adassa be! A vicc az, hogy a patikában már támogatja az állam az oltást, mert csak 300 forintot kell fizetni érte... De hadd szórakozzon vele a magyar, legalább járjon egyet, ha nem akar merevgörcsben kimúlni.

A személyzet egyébként őszintén sajnálkozott és ők sem értik, hogy például egy traumatológus főorvos MIÉRT NEM ÍRHATJA FEL legalább maga a receptet, így legalább egy utat megspórolva a betegnek.

Nem ők tehetnek róla, hanem az a kormány, amelyik nyolc év alatt bottal sem nyúlt az egészségügyhöz, csak az erre szánt uniós százmilliárdok ellopásával foglalkozgat.

Szerző: Hadházy Ákos

Forrás: Facebook