Utójjára figyelmeztessük a Klúnit, meg a Neszepresszót

Föld S. Péter 2020. november 26. 15:32 2020. nov. 26. 15:32

T Klúni és Neszepresszó! Ne húzzatok ujjat a magyar kormánnyal, ne vegyétek a szátokra Orbán Viktor nevét, mert jól megnézhetitek magatokat. Nem akarunk senkit fenyegetni, mert az nem a mi módszerünk, de ha sokat ugráltok, másik Oscar-díjas csepűrágót fogunk kinevezni a Neszepresszó arcának. Egy NER-kompatibilis rendes magyar személyt, aki képes pozitív megközelítésben beszélni Orbán miniszterelnök úrról. Nem nevezi őt gyűlölködőnek, mint ahogyan az a Klúni nevű színész tette.

Lehet neked kiskomám akárhány Oscar-díjad, mert minket még az sem érdekel, ha a feleséged egy jogvédelmi kérdésekkel foglalkozó illető. Magasról teszünk mink az ilyenre, nálunk jogállamiság van, annak is egy kifejlett változata.

És ne merjed Klúni visszautasítani a Varga Dzsudi igazságügyi miniszter kávémeghívását, mert ő akkor nagyon meg lesz sértődve. És ne tudd meg Klúni, hogy milyen a Varga Dzsudi, amikor nem olyan, mint amikor nincs megsértődve! Elmegy hozzád, és addig dekázik a házad előtt, hogy neked annyi. Meg hegedülni is tud, azt sem fogod kitenni az ablakba.

Jó volna, Klúni, ha kiokosodnál nemzetközi viszonylatban és tudnád, hogy miről beszélsz. Mert akkor nem lenne a tudásod, ahogyan a Szijjártó külügyminiszter mondta, ezen a téren korlátos. Úgyhogy a helyetekben óvatosabban bánnánk a bírálatokkal, mert tudunk mi másmilyen nyelven is beszélni. Kevésbé diplomatikusan, és akkor aztán tényleg nem szeretnénk a bőrötökben lenni. Vegyetek vissza a nagy arcból, hiába vagy te Neszepresszó egy közkedvelt kapszulás márka, te pedig Klúni, egy Oscar-díjas csepűrágó, mert mi ezzel szemben a jogállam utcai harcosai és forradalmárok vagyunk.

Ezt adjátok össze, amíg jól van dolgotok. Szálljatok magatokba, mert különben rátok engedjük a békemenetet. Kérjetek bocsánatot a megbántott magyarok millióitól, mert ha a megbántott magyar emberek elindulnak mind Amerika felé, akkor ott kő kövön nem marad. És visszaválasztjuk elnöknek a Trumpot. Remélhetőleg nem ezt akarjátok. Úgyhogy, mondjátok meg annak a Soros nevű idős haverotoknak, hogy hagyja abba a mesterkedéseit. Nem kérünk belőle, mert átlátunk a szitán. 

Te pedig, Klúni, máskor ne mutatkozzál közös fotón a Soros fiával, mert az ostoba magyar lakájmédia ebből azt fogja gondolni, hogy ti régi cimborák vagytok. És, jobb, ha tőlünk tudod, meglehetősen alávaló a lakájmédiát félrevezetni, van nekik elég bajuk nélküled is.