Vadai: megpróbáltam elérni Pintér Sándort, hogy a rendőrség védjen meg minket de hiába

HírKlikk 2018. december 17. 08:51 2018. dec. 17. 08:51

Elérhetetlen a 112-es segélyhívó – legalábbis a Kuigunda utcából. Pintér Sándorral is beszélni akarnak az ellenzéki képviselők – egyelőre legalábbis hiába. Délben a Házbizottsági ülésen is téma lesz a Kunigundánál történtek. Folyamatosan érkeznek újabb képviselők, hogy bejussanak az MTVA épületébe.

„Folyamatosan hívogatom a 112-es segélyhívót, de semmi eredmény, nem tudom bejelenteni, hogy képviselőket ért atrocitást és hogy intézkedjenek” – közölte  Hírklikkel Vadai Ágnes. A DK politikusa elmondta azt is, hogy próbálta telefonon utolérni Pintér Sándor belügyminisztert is, követelve, hogy a rendőrség tegye a dolgát és védje meg az országgyűlési képviselőket.

Ő maga már távozott, mert részt akar venni az Országgyűlés házbizottsági ülésén, amelyen ezt az ügyet is napirendre akarják tűzetni. Közben azonban új országgyűlési képviselők érkeznek a Kunigunda utcához, bejutott már például a szocialista Bangóné Borbély Ildikó. Igaz, vannak, akiket nem engednek be – ilyen volt Grétzy Zsolt például.

Forrás: Hírklikk