Vágó István: megosztó figura lettem

HírKlikk 2019. január 17. 11:37 2019. jan. 17. 11:37

Vágó István interjút adott a Story magazinnak, amelyben beszélt többek között arról is, hogy milyen érzés számára újra látni a Legyen ön is milliomost, mi a véleménye az utódairól és hogy politikai szerepvállalása miként osztotta meg a nézőket.

Vágó István szerint a Legyen ön is milliomos későbbi műsorvezetői más stílust követtek, mint ő.

„Az én stílusomra az volt a jellemző, hogy megpróbáltam elbizonytalanítani a játékost, de nem csak azzal, hogy visszakérdezek, hogy biztos-e a válaszában, vagy nem. Érvekkel és ellenérvekkel keltettem kétségeket, mozgósítva így a bennük lévő tudást. Fábry és Fridi inkább magánszámokat csinált ebből a vetélkedőből”

Vágó arról is beszélt a Storynak, hogy mit csinál mostanában.

„Mostanában mást csinálok, más érdekel. Sokat ülök a számítógép előtt, olvasom a híreket, ha valami felbosszant, néhány mondatban azonnal megosztom a közösségi oldalamon, ahol majdnem mindig hatalmas vita alakul ki a posztjaim alatt” - mondta az ismert tévés.

Vágóban egyáltalán nincs nosztalgia a műsor iránt, hiszen pont az ő kérésére vette le az RTL Klub a műsort. Azóta a Demokratikus Koalíció politikusa lett, ami elmondása szerint megváltoztatta az életét.

"Rögtön tudtam, hogy vége lesz az osztatlan népszerűségnek. A legnépszerűbb tévésből lettem egy nagyon megosztó figura (...). 2010 óta mintha nem mernének műsorkészítéssel megbízni" - tette hozzá a műsorvezető.

Forrás: Story