Vajna Tímea elárverezi elhunyt férje dolgait

Jász Zoltán 2019. április 21. 11:33 2019. ápr. 21. 11:33

Vajna Tímea ügyesebb, mint gondoltuk, hiszen máris megtalálta a módját, hogyan tudna egy kis mellékeshez jutni havi 4 milliós fizetése mellé, ami egyes számítások szerint nem fedezi eddigi életszínvonalát.

Ahogy a Hírklikk beszámolt róla, Vajna Tímea szombaton egy jól megkomponált fotót tett közzé Instagram-oldalán, amelyen egy ágyon ült, laptoppal az ölében. Az özvegy egy olyan pólót viselt, amelyen elhunyt férjének feje volt látható Rambó testére montírozva. A kép mellé többek között azt írta: 

"Nagyon tanulságos volt ez az elmúlt 3 hónap (is)...és a java még hátra van, de eddig is rengeteget tanultam emberekről, barátokról, üzleti dolgokról, döntésekről, az emberek pénzhez való viszonyáról..."

És valóban... Tímea már nem az a naiv kislány, mint amikor néhány évvel ezelőtt az ország megismerte. Ki gondolta volna, hogy időközben kitanulta a reklámszakma minden csínját-bínját?

A poszt megszületésekor még mi is azt hittük, hogy csupán feltűnési viszketegségből beszélget (írogat) halott férjéhez Instagram-oldalán. De nem...

Mára kiderült, hogy mi volt ezzel a célja. Kiszúrtuk ugyanis, hogy a kommentek között Tímea bejelentette, aukciót szervez, amelyen eladja elhunyt férje bizonyos dolgait. 

"Szervezek majd egy aukciót, ahol nagyon szuper filmes dolgok is lesznek, minden- ami Andyhez köthető"

- írja közösségi oldalán Vajna Tímea.

Szeretnénk, ha kellemesen csalódhatnánk, és az aukció után bemutatná, hogy melyik rászoruló szervezetnek adományozta a teljes befolyt összeget.