Van az a szint, amikor már a Fidesznek is ciki ez a néhány hülyegyerek

Jász 2019. február 15. 17:43 2019. feb. 15. 17:43

Kínos helyzetbe került a Fidesz, mivel egy teljes kampányt építettek fel Karácsony Gergely egyik rosszul sikerült mondata után, hogy lejárassák az ellenzék főpolgármester-jelöltjét. Karácsony ügyetlen mondata - amely után nyilvánosan is bocsánatot kért - arról szólt, hogy a zsidók listázása nem nácizmus. Néhány nappal az eset után azonban visszanyalt a fagyi, ugyanis Mészáros Lőrinc tévéjének a Keménymag című műsorban elhangzott nyílt zsidózás miatt közleményt kellett kiadnia, hogy nem tart igényt a jövőben a zsidózó kommentátorok munkáira. A gond csak az, hogy a műsor hónapokkal ezelőtt ment adásba...

A jövőben „eltekint” azoknak a jobboldali kommentátoroknak a meghívásától a kormánypárti Echo televízió, akik a Keménymag című műsor január 1-én sugárzott részében folyamatosan „Jákob Péternek” hívták Jakab Pétert, a Jobbik szóvivőjét és országgyűlési képviselőjét.

Ambrózy Áront, Megadja Gábort és Vésey-Kovács Lászlót a tévé, rövid közleménye szerint, a továbbiakban nem fogja meghívni műsoraiba.

Amint közleményükben írják:

„Az ECHO TV 2019. január 1-i Keménymag című véleményműsorában vállalhatatlan kijelentések hangzottak el Jakab Péter jobbikos országgyűlési képviselő személyével kapcsolatban. Az ECHO TV Zrt. elnézést kér a politikustól és a nézőktől, és a továbbiakban eltekint a műsorban eddig szereplő vendégek meghívásától.”

Jakab Péter saját Facebook-oldalán minderre reagálva úgy vélekedett, hogy miközben a kormány és most már Orbán is nyíltan antiszemitázza a teljes magyar ellenzéket, aközben úgy tűnik, a NER-hez közelebb álló pulbicistáknak mindent szabad:

„Az Auswitzban megölt dédapám miatt változtatták meg a fideszesek önkényesen a nevemet vagy ez olyan általános dolog a polgári oldalon? Netán a fideszes Jakab Istvánt is Jákob Istvánozzák?”

Az ominózus párbeszéd részletei az alábbi videóban láthatóak: