Verekedés miatt szakadt félbe a Neoton Família koncertje

2018. november 8. 10:50

Szó szerint hajbakapott két nôi rajongó a Neoton legutóbbi koncertjén. A bunyó miatt a show-t rövid időre le is kellett állítani, és addig el sem kezdődött újból, míg teljes rend nem lett a szigetszentmiklósi sportcsarnok nézőterén. Az együttes történetében még hasonlóra sem volt példa.

– Ott voltam a második sorban, így jól láttam az egészet – mondta a Borsnak K. Dávid. – Egy lány őrjöngeni kezdett, hogy az első sorba akar menni, ahol már a törzsrajongók álltak. Egyszer csak, mindenkin átgázolva előrerohant, megfogta az egyik törzsrajongó haját, és lerántotta a földre. Utána csak azt láttam, hogy hátulról egy férfi előrerohant, rájuk ugrott és megpróbálta szétválasztani őket.

A zenekarvezető, Végvári Ádám is látta az esetet. Alig akart hinni a szemének, még nem tapasztalt ilyet.

– A Neoton igazi családi program, ahová gyerekek is jöhetnek. Nem véletlenül van a család, a Família szó a zenekar nevében. Soha nem volt a koncertjeinken semmilyen probléma, mondom ezt egy nagy sikerű, 50 éves jubileumi buli után. Ami viszont igaz, sok hölgy rajongó áll mindig elöl, majdhogynem bérelt helye van egy-két ilyen törzsrajongónknak. Úgy hallottam a végén, volt egy nő, akinek ez nem tetszett.

A színpadról csak a csetepatét láttam. Egy darabig vártam, hátha vége lesz, aztán belekiabáltam a mikrofonba, hogy ezt azonnal hagyják abba, addig nem folytatjuk. Nagyon megdöbbentünk a színpadon. Nekem még test­őröm sem volt soha, nem volt szükség rá.

Forrás: Bors