Vidnyánszky csak akkor beszél a fiatal színésszel, ha neki is hat gyereke lesz

HírKlikk 2021. október 2. 07:54 2021. okt. 2. 07:54

Mint ismeretes, Magyarországra érkezett az Európai Parlament állampolgári jogi bizottságának tényfeltáró küldöttsége, a LIBE Bizottság. Elsősorban a jogállami normák érvényesüléséről akartak tájékozódni.

Ennek érdekében a „kultúra helyzete intézményi szinten” témakörben panelbeszélgetést tartottak, amelyre elhívták többek között Vidnyánszky Attilát, a Nemzeti Színház igazgatóját, az SZFE-t irányító kuratórium elnökét és az ismert kormánykritikus színészt, Molnár Áront (noÁr) is, aki Facebook-videóban számolt be a találkozásukról.

Amikor összefutottunk, nyújtottam a kezemet, mire ő azt mondta, ő úgy tanulta, hogy az idősebb nyújtja a kezét. Mire én azt kérdeztem, akkor nem fogadod el a kezemet? Ő azt mondta, nem – írta noÁr a kínos szituációról.

Molnár aztán arról kérdezte a fideszes elköteleződését nem titkoló színházigazgatót, hogy megnézte-e a Toxikomát, amiben a fiatal színész szerepel, és más előadásaira is hívta volna, de elmondása szerint Vidnyánszky csak a telefonját nyomkodta.

Majd megkérdezte Molnártól, hogy neki hány gyereke van. Mivel noÁrnak még nincs, Vidnyánszky így felelt: neki hat van, és ha Molnárnak is lesz ennyi, majd leül vele beszélgetni.