Dzsudzsák és Korhut is hazatérhet

HírKlikk 2020. július 9. 15:54 2020. júl. 9. 15:54

A másodosztályba kiesett Debrecen komoly költségvetéssel készül a visszajutásra. Jelenleg úgy néz ki, hogy erősebb lesz a DVSC a másodosztályban, mint most, amikor kiesett az NB I-ből – írja a Goal Magyarország.

A Goal klubközeli forrásokból  úgy értesült, hogy nagy esély van arra, hogy Dzsudzsák Balázs hazatérjen, és ismét a Debrecenben focizzon. A válogatott játékos jelenleg az Al-Ain FC játékosa, de kérdéses a maradása az arab csapatnál, mert csökkentik a költségeket.

A válogatott csapatkapitány nyilván kapna helyet az NB I-ben is, hiszen a Ferencváros és a MOL Fehérvár is lecsapna rá, de a debreceni klub érzelmileg közel áll Dzsudzsákhoz, aki a piros-fehérek között mutatkozott be az NB I-ben – még 2005-ben – és innen indult nemzetközi karrierje is. Információink szerint nagy az esély arra, hogy szerződtesse volt csapata a futballistát, aki akár az NB II-ből is lehetne a válogatott vezére.

Azonban nem csak a csapatkapitány érkezhet Debrecenbe. A másik nagy fogása az NB II-es csapatnak Korhut Mihály lehet. A válogatott balhátvéd legutóbb az Árisz Szaloniki játékosa volt és most új csapatot keres magának.

Forrás: goal.com