Egy ágra került a Ferencváros és a Fehérvár a MOL Magyar Kupában

HírKlikk 2021. január 12. 16:10 2021. jan. 12. 16:10

Már a nyolcaddöntőben találkozhat egymással a bajnoki címvédő Ferencváros és a tabellán második MOL Fehérvár FC a labdarúgó MOL Magyar Kupában.

A sorozat kilencedik és tizedik fordulójának hétfői, M4 Sporton lebonyolított sorsolásán a címvédő Budapest Honvéd – amennyiben a nyolcadik fordulóban túljut a harmadosztályú III. Kerületi TVE együttesén – a nyolcaddöntőben az ugyancsak harmadik vonalbeli Tiszafüred, illetve a ZTE párharcának továbbjutójával találkozik.

Pisont István csapata ezt követően – immár az elődöntőbe kerülésért – a Pécsi MFC, a Szombathelyi Haladás, a Soroksár és a Kisvárda négyesének egyikével találkozhat.

A Magyar Kupa nyolcadik fordulóját február 10-én játsszák, a nyolcaddöntőket február 23-24-én, a negyeddöntőket március 9-10-én rendezik. Az elődöntőre április 14-én, a fináléra pedig május 5-én kerül sor, utóbbira a Puskás Arénában.

A Magyar Kupa összes fordulójában egy mérkőzésen dől el a továbbjutás, minden esetben az alacsonyabb osztályú klub a pályaválasztó. Ha azonos osztályban szerepelnek, az a csapat játszik otthon, amely a korábbi fordulókban kevesebbszer tette ezt, és ha itt is egyezés van, sorsolás dönt.

Forrás: MTI