Kisorsolták a BL párosításokat

HírKlikk 2020. július 10. 14:02 2020. júl. 10. 14:02

Péntek délben, a svájci Nyonban az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elkészítette a Bajnokok Ligája augusztusi negyeddöntőjének és elődöntőjének párosítását.

Különleges sorsolás keretében, beosztották a négy, már továbbjutott csapatot, valamint azt a négy párost, akik a járvány miatt, még nem jutottak dűlőre .

A nyolc között az RB Leipzig a címvédő Liverpoolt búcsúztató Atlético Madriddal, az Atalanta a PSG-vel találkozik. A másik ágon a Real Madrid–Manchester City csata továbbjutója a Lyon–Juventus párharc győztesével, míg a Napoli–FC Barcelona párbaj nyertese a Bayern Münchennel vagy a Chelsea-vel csap össze.

A Nemzeti Sport arról számol be, hogy a még le nem játszott nyolcaddöntők visszavágóit augusztus 7. és 8. között játsszák majd le. Ezt követően, különleges BL záró tornával ér véget a nemzetközi labdarúgószezon legrangosabb kupája. Portugáliában rendezik meg a negyeddöntőket augusztus 12.és 15. között, majd ugyanitt játsszák az elődöntőket 18.és 19. között. Végül a döntőt a Sporting Cp pályáján az Estadio da Luz gyepén rendezik meg, augusztus 23-án.

Forrás: Nemzeti Sport