Marco Rossi szerint Szoboszlai alkalmas rá, hogy a Juventusnál folytassa

HírKlikk 2020. november 1. 13:40 2020. nov. 1. 13:40

A magyar válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi a torinói Tuttosportnak adott interjúban részletesen beszélt a Red Bull Salzburg tehetséges középpályása, Szoboszlai Dominik helyzetéről.

A válogatott olasz kapitánya szerint, a mindössze húsz éves magyar labdarúgó legkésőbb nyáron mindenképpen klubot vált, és nagy esélyt lát arra, hogy Olaszországban fog kikötni. Az Index által idézett interjúban azt mondta,

Ha egy német klubhoz igazolna, azonnal készen állna a játékra, de igazán Olaszországban tudna teljes játékossá válni, noha szüksége lenne némi időre, hogy felvegye a Serie A ritmusát. Az értéke 25-30 millió euró körül van. Ezt a Juventus meg tudná engedni magának, ahol el is tudnám képzelni, de persze ez nem egy akkora összeg, ami más klubokat visszatartana.

A Juventus már adott is néhány tanácsot, ha netán a leigazolása mellett döntenének. A szövetségi kapitány úgy látja:

Szoboszlai egy olyan középpályás, aki bármikor képes betalálni és gólpasszokat adni. Játszhat támadó középpályást, de visszavont csatárként is megállja a helyét. A Juventusnál ideális lenne Aaron Ramsey posztjára. Európa tíz legtehetségesebb labdarúgójának egyikét tisztelhetjük a személyében.

Forrás: Index