Nagy Ádám: szeretnénk sok embert felvidítani ebben a nehéz helyzetben

HírKlikk 2020. november 12. 16:55 2020. nov. 12. 16:55

A ma este Izland ellen sorsdöntő mérkőzést játszó magyar labdarúgó válogatott középpályása nem izgulós fajta, de most van benne némi drukk az Izland elleni meccset megelőzően. A középpályás szerint, mindkét válogatott erősebb a négy évvel korábbinál, ráadásul mi sokat fiatalodtunk.

Nagy Ádám  a csakfoci.hu szerint azt mondta, hogy nem izgulós típus, de ez most egy különleges mérkőzés lesz. „Érezzük a mérkőzés súlyát, rengetegen szurkolnak majd nekünk, szeretnénk sok embert felvidítani ebben a nehéz helyzetben. Egy kis drukk van azért bennem, de nem blokkol le, vettem például egy kis szúdokut, amivel lekötöm a gondolataimat." 

„A mi igazi erőnk a csapategységben rejlik és van néhány olyan játékos a csapatban, akik a támadó-harmadban képesek váratlant húzni, amivel meg lehet nyerni az ilyen fontos mérkőzéseket" – tette hozzá a középpályás.

A Magyarország–Izland Eb-pótselejtező-mérkőzés csütörtökön 20:45-kor kezdődik a Puskás Arénában, zárt kapuk mögött.

Marco Rossi szövetségi kapitány pozitív koronavírus-tesztet produkált, ezért karanténban van és nem ülhet a kispadon az Izland elleni Eb-pótselejtezőn. A szerda esti online sajtótájékoztatón azt mondta, „Úgy készülünk, mint eddig valamennyi mérkőzésre. Tisztában vagyunk vele, hogy milyen nagy horderejű mérkőzés vár ránk. Mindenki különös lélekállapotban van, de nem akarjuk, hogy az érzelmi energiák kiégjenek a mérkőzésig. Nekem a pályafutásomnak egy meghatározó döntője. Pont most kapjam el a koronavírust, mérges is vagyok magamra nagyon. Nem bántam volna, ha már korábban átesem rajta, vagy csak a meccs után."