Összeverekedett a bíró a focistával egy Heves megyei bajnokin

HírKlikk 2018. november 18. 10:49 2018. nov. 18. 10:49

Fél évre eltiltották Bodó István Heves megyei játékvezetőt, amiért nem hagyta magát, amikor az Egercsehi kiállított focistája, Balázs Dénes nekiment.

Tettlegességig fajult a vita a bíró és a vendégek focistája között a Heves megyei III. osztályú Detk–Egercsehi bajnokin. A balhé azután tört ki, hogy Bodó játékvezető a 36. percben kiállította Balázst, aki viszont nem akarta elfogadni a döntést, és a pályán kérte számon a sípmestert. Bár ilyen sokszor fordult elő futballpályán, ez esetben a bíró nem hagyta magát.

– A kiállítás után, még a pá­lyán inzultálta egymást a játékvezető és a játékos – tájékoztatta a Borsot a megyei szövetség fegyelmi bizottságának elnö­ke, Hangonyi Tamás. A meccs egyéb­ként nem szakadt félbe, azt a hazaiak vé­gül 6-3-ra megnyerték.

Hozzátette, sérülést egyikük sem szenvedett a balhé során. Mivel ritkaságszámba megy, hogy a játékvezető felveszi a kesztyűt a nekirontó focistával, az is szinte példátlan, hogy egy bírót fél évre eltiltanak a meccsvezetéstől. Bodót viszont ezért a fegyelmi bizottság 2019 májusáig elmeszelte, míg Balázs nyolc hónapig nem focizhat. 

Forrás: Bors