Ápoló arcmaszk

HírKlikk 2019. február 27. 12:16 2019. feb. 27. 12:16

A mai, rohanó világban hajlamosak vagyunk megfeledkezni vagy lemondani a megfelelő szépségápolásról, azon belül is az arcmaszk használatáról. Ez azért nagy hiba, mert pont a rohanás, gyakori feszültség, rengeteg feladat és határidő miatt is van szüksége mindenkinek a megfelelő kikapcsolódásra, minőségi, pihentető időtöltésre. Egy kellemes, hatásos és jó minőségű arcmaszk viselése közben pedig nem csak megnyugszunk, feloldódunk, de bőrünket is pihentetjük és ápoljuk egyszerre!

Arcmaszk, a fiatalos bőrért
 
Örök fiatalságot semmilyen készítmény nem tud ajánlani, ahogy örökre ugyanolyan feszes, fiatalos arcbőrt sem. Bőrünk öregedésére ugyanis rengeteg különböző, részben általunk befolyásolható, részben tőlünk független tényező van hatással. Ezek közé tartozik a lakhelyünk szerinti éghajlat és időjárás, a levegő minősége és összetétele, illetve étrendünk és életmódunk aszerint, hogy mennyire étkezünk egészségesen és mennyit mozgunk. 
 
A The Body Shop arcápolói segítenek bőrünknek felvenni a harcot és ellenállóbbá válni ezekkel a káros hatásokkal szemben. A Drops of Youth arcápolók különleges és jó minőségű összetevőinek köszönhetően hatékonyan táplálják és védik a bőrt.
 
A Drops of Youth 
 
A 20 éves kortól ajánlott Drops of Youth arcápolók egyik különlegessége, hogy nem csak a fáradt bőr feszesítésében, a fiatalosság helyreállításában segítenek, hanem annak megőrzesében, ápolásában is. A 20-as éveik elején járó nők gyakran természetesnek veszik feszes, fiatal arcbőrüket és nem feltétlenül gondolnak bele, hogy ahhoz, hogy minél hosszabb ideig ugyanúgy ragyogjanak, bizony nem szabad megfeledkezni a megfelelő ápolásról sem. Ezek az arcápolók növényi őssejteket tartalmaznak, használatukkor sea holly, havasi gyopár és criste marine kivonat segíti a feszes bőr megőrzését, illetve a fiatalítást.
 
Fátyolmaszk 
 
A friss és üde bőr megőrzéséért és visszaszerzéséért létrejött kollekció egyik főszereplője a teljesen lebomló és 99%-ban természetes Drops of Youth fátyolmaszk, amely erős koncentrációban tartalmazza a Drops of Youth szérum formuláját. A nemcsak lebomló, de abszolút vegán arcmaszk a kollekció többi tagjához hasonlóan növényi őssejteket tartalmaz, amelyek ilyen formában még jobban ki tudják fejteni jótékony hatásukat. Az arcmaszk segítségével száraz, fáradt bőrünk újra hidratálttá, rugalmassá és frissé válhat. 
 
A hetente egyszer-kétszer használandó fátyolmaszk alkalmazása egyszerű, mindössze 15 percig kell a megtisztított bőrön pihentetni, majd a fent maradt szérumot finoman belemasszírozni az arcbőrbe. Ezt a hetente kétszer 15 percet használd te is pihenésre, megnyugvásra, hiszen kisugárzásod úgy lesz igazán ragyogó!
Forrás: Hírklikk