Hogyan juss el az esküvőd helyszínére kényelmesen?

HírKlikk 2019. május 21. 13:15 2019. máj. 21. 13:15

Manapság, fővárosi viszonylatban igen ritka, hogy ne legyen szükség egy menyasszonyi autóra ahhoz, hogy eljuthassunk az esküvő helyszínére. Egy nagy, abroncsos ruhában pedig a méret sem egy utolsó szempont.

Kisebb városokban vagy falun meglehetősen gyakori, hogy a násznép szépen együtt vonul a templomba, vagy esetleg egy díszes lovaskocsi viszi a szertartásra a leendő ifjú párt. Ugyanezt Budapesten nem nagyon vagy szinte lehetetlen lenne kivitelezni, így mindenképp valamilyen közlekedési eszközre van szükségünk. Pont ezért népszerű ötlet az ifjú arák körében, hogy egy limuzint bérelnek menyasszonyi autónak.

Egy esküvőre legalább egy rövid időre minden esetben szükség van autóra, hiszen sokkal könnyebb és kényelmesebb egy limoval eljutni az házasságkötő teremből a lagzi helyszínére. Arról nem is beszélve, hogy milyen feltűnést kelt a városban, ha egy limuzin fel van díszítve egy gyönyörű csokorral, és azt követi egy csomó esküvői díszbe öltözött autó a násznéppel. Mivel a limuzinok ablaka be van sötétítve, így a külső szemlélők irigykedve találgathatják, hogy melyik hírességnek, kinek az esküvői menetének lehetnek a szemtanúi.

A részletek

Szerencsére ez ma már nem kell, hogy fantázia szinten maradjon, mivel könnyedén elintézhetjük, hogy egy csodaszép limuzin szállítson minket keresztül a városon. Ehhez nem is kell mást tennünk, mint felvenni a kapcsolatot a Partylimuzinnal, akiknél négyféle dekoratív limo közül választhatunk.

Az egyik legnépszerűbb a Chrysler 300 C limuzin, ami 9+1 fős, így a legnagyobb abronccsal megáldott ruhában is maximális kényelemmel utazhatunk az autóban. Gyönyörű gold glitter színének hála igen feltűnő jelenség, amit fekete-fehér belső tere csak tovább fokoz. 1 óra időtartamra 29.900 forintot kóstál, ami minden további órával 20.000 forinttal nő. Mindez egy hatásos belépőért és kényelemért nem nevezhető drágának.

Egy másik népszerű menyasszonyi autó a Lincoln Town Car limuzin, ami 8+1 fős befogadó terével és hófehér színével semmiben nem marad el az előbbi limo mögött. Klasszikus, elegáns autó, aminek akár a tetőablakán kiállva is élvezhetjük a kíváncsi pillantásokat, bár a menetszél nem feltétlenül lesz jó hatással a hajkölteményünkre. Ez az elegáns hófehér csoda az első órában 19.900 forint, míg a továbbiakban, a 3. órától kezdve 15.000 forintért bérelhető.

Sőt, esküvői autóként történő rendelés esetén még egy gyönyörű csokrot is kaphatunk autódíszítésként. Ez a virágcsokor még egy egyszerű autót is elegánssá és ünnepivé varázsol, így a limuzinok esetében még inkább kiemeli az egyedi, páratlan fényét.

Ne bizonytalanodj el, ennyit igazán megérdemeltek a nagy napra, hogy az emlékezetes és örökké szép emlék maradjon!

Forrás: Hírklikk