Egyedül gondozza mozgássérült feleségét Poór Péter

HírKlikk 2019. június 10. 07:36 2019. jún. 10. 07:36

Idén ősszel tölti be a 75. életévét, a népszerű táncdalénekes mégis elképesztő energiákkal bír. Poór Péter telt házas koncerteket ad, és énektanítással foglalkozik, mindeközben ellátja mozgássérült feleségét, az anyósát és annak idős testvérét.

Poór Péter egyike azon legendás táncdalénekeseknek, akik komoly hírnevet szereztek a nosztalgiazenének. A népszerű előadó nem tagadja: képtelen lenne felhagyni a muzsikálással.

Az énekesnek szinte egypercnyi szabadideje sincs, már az év második felére is be van táblázva.

- Szerencsésnek mondhatom magam, hogy még ma is a legtöbbet foglalkoztatott magyar énekesek közé tartozom évi körülbelül kétszáz előadással. Engem nagyon megviselt, hogy az utóbbi években sokan eltávoztak közülünk: Mary Zsuzsi, Payer Öcsi, Harangozó Teri, Aradszky Laci, Koós Jani már az égi színpadokon énekelnek. Már csak néhányan vagyunk idelent, akik helyettük is képviseljük ezt az értékes és közkedvelt műfajt - mesélte a sorry! magazinnak.

- Úgy hozta az élet, hogy a feleségem mozgássérült lett, mellette a kilencvenöt éves anyósomról és az ő százkét éves nővéréről is én gondoskodom: bevásárolok, házimunkát végzek, felíratom és kiváltom a gyógyszereket, de magam szervezem meg azt is, hogy mindig legyen velük valaki. Egyedül kell tartanom a frontot, a gyerekek vidéken élnek és dolgoznak. Amikor teljesen kimerülök, nagy ritkán délután pihenek egy órácskát, megnézek egy jó koncertetm vagy olvasok. Sajnos nem nagyon van időm: kora reggeltől késő estig be vannak táblázva a napjaim.

Forrás: sorry! magazin