Eladási rekordot döntött az új The Last Of Us Part II.

Kaposi Levente 2020. június 29. 18:11 2020. jún. 29. 18:11

A gamer közösségben sokan várták már a népszerű játék folytatását, ami június 19-én jelent meg, és mindössze 72 óra alatt már 4 millió eladott példánnyal büszkélkedhetett.

A Sony és a Naughty Dog fejlesztésével készült videójáték megjelenése az év egyik legjobban várt eseménye volt. Az eladási számokból már most az körvonalazódik, hogy a bevételek túlszárnyalják az előzetes várakozásokat. Ez egyben azt is sejteti, hogy a Sony nem fog vacilálni akkor, amikor egy újabb rész megrendeléséről lesz szó.

A játék egyébként az Xbox és PC gamerek kárára, csak PlayStation 4-en érhető el. A bevétellel arányosan, a PS exkluzív játékai között is a toplista első helyét foglalja el.

A The Last of US Part II. nem volt visszhangmentes a nemzetközi sajtóban, ugyanis sokan bírálták a játék sztoriját. A gamerek a Metacritic oldalán nagyon lehúzták a játék értékelését, ellentétben a kritikusok pozitív értékelésével. Szerintünk a Naughty Dog csapata nagyon jó munkát végzett és kíváncsian várjuk, hogy lesz-e folytatás.