Rékasi Károly politikai babérokra tör

HírKlikk 2019. július 3. 16:00 2019. júl. 3. 16:00

Rékasi Károly meglepő bejelentést tett Facebook-oldalán. A színész képviselőnek jelölteti magát és ősszel indul is az önkormányzati választásokon.

A Soroksári Civil Szervezetek és Személyek Egyesületének felkérésére indulok a 2019. októberi választásokon képviselő-jelöltként, az 5. választókörzetben " - írja a bejegyzésében.

"Párommal, Pikali Gerdával a Molnár-sziget szerelmesei lettünk és itt építgetjük a házikónkat, ami reményeink szerint az otthonunkká válhat!  Lakva-nézve-fölfedezve a környéket, látjuk a hiányosságokat is...  De ez éppen hogy nem visszafog, hanem lelkesít bennünket! 

Úgy gondoljuk, hogy ami számunkra kellemesebbé, élhetőbbé, szebbé, problémamentesebbé tehetné a környéket, az minden itt élőnek jó szolgálatot tehetne!  Meggyőződéssel hisszük, hogy az ismertségünk segítségül lehet olyan közérdekű problémák megoldásában, melyek mindenkit érintenek. 

Számítva a hasonlóképpen gondolkodók figyelmére és ötleteire, javaslom, hogy gondolkodjunk, tervezzünk KÖZÖSEN! 

Egyúttal tisztelettel meghívok minden érdeklődő soroksári polgárt Július 29-ére, a Tündérkertbe egy kötetlen, ötletelő beszélgetésre, ahol mindenek előtt szeretnék bemutatkozni azoknak az itt élő embereknek, akiknek az érdekeit képviselni szeretném! 

Engedjék meg, hogy megosszam Önökkel Márai Sándor egyik nagyszerű gondolatát: 


“Az emberrel nemcsak történnek a dolgok; az ember csinálja is azt, ami történik vele.” 

Köszönöm, ha találkozhatunk!  Köszönöm, ha beszélhetünk! "- írja bejegyzésében Rékasi Károly.

Forrás: Hírklikk