Nagy Feró: Varga Judit szép, bár Szijjártó Péter se csúnya

HírKlikk 2021. szeptember 5. 15:05 2021. szept. 5. 15:05

A huszadik kötcsei találkozón – tegnap –, amelyet a Polgári Magyarországért Alapítvány (PMA) szervezett, Nagy Feró is tiszteletét tette, ahol a miniszterelnök beszédét nem, de a külügyminiszter és az igazságügyi miniszter beszédét végighallgatta.

A Kossuth-díjas énekes az Indexnek elmondta: noha csak rövid időt töltött a rendezvényen, mivel koncertjére sietett, rengeteg baráttal, ismerőssel találkozott, kifele menet pedig még néhány tüntetőt is helyreigazított.

„A környéken több tüntetővel is találkoztam. Valaki azt kiabálta, hogy elég volt a diktatúrából. Nem bírtam ki, odamentem hozzá, és megkérdeztem, hogy mit gondol, ha diktatúra lenne, akkor tudna-e itt tüntetni. Ha ez Kádár idejében történik, akkor egy perc múlva elcipelték volna az illetőt a helyszínről, és börtönbe csukták volna. Igazából nem sok vizet zavartak, nem állt meg miattuk az élet" – nyilatkozta.

Nagy Feró, aki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter és Varga Judit igazságügyi miniszter beszédét végighallgatta, a lapnak kifejtette, „Mindketten fantasztikus politikusok, Varga Judit pedig ráadásul szép is, bár Szijjártó Péter se csúnya”.