A testszégyenítő Vasvári Vivien érzékenysége

Puzsér Róbert 2021. május 13. 19:20 2021. máj. 13. 19:20

Sajnos nem vagyok eléggé képzett a nemzet szociális hergeléséért felelős luxusasszony, Vasvári Vivien életművében, így nem meglepő, hogy fontos pillanataira csak most kapom fel a fejem, amikor beperelt becsületsértésért.

A szilikonnal kitömött emberi státuszszimbólum mélyen fel van háborodva, és emberi méltóságában van megsértve, amiért nem lelkendezek afelett, hogy plasztikai operációi révén olyan csíramentesen steril külsőt sikerült öltenie, mintha egy kínai üzem futószalagja fröccsöntötte volna.

Aki azt hányja a szememre, hogy ez majdnem olyan gyalázatos testszégyenítés, mint amikor Karácsony Gergely az alacsony és kövér Orbán Viktort alacsonynak és kövérnek nevezi, annak alighanem igaza van. Egyetlen mentségem, hogy egy olyan közszereplő kapcsán, akinek a pénzes proli veretésen, a tenyérbemászó arcoskodáson meg a szüntelen és indokolatlan szexiskedésen kívül semmilyen jellegzetessége nincs, ugyan miről nyilatkozhatnék? Ez a banya kizárólag az agyonretusált fotóival meg az implantátumokkal feltöltött testével van jelen a nyilvánosságban – mit szabadna szóvá tennem? A soha el nem énekelt slágerét? A soha meg nem írt könyvét? A soha meg nem mentett bébifókákat?

A teljes elfogódás beállta előtt érdemes megvizsgálni, miként is áll a luxusasszony a testszégyenítéshez, ha épp nem perel. Mit gondol mondjuk Palvin Barbaráról, a leghíresebb magyar topmodellről? Nos, Vivien asszony szerint Palvin Barbara kövér. Semmi félreértés: Luxus Vivien, ez a vérszívó hajlamú nőszemély, aki kikéri magának, hogy „sebészeti fércmű” volna, Palvin Barbarát – s ezáltal egészséges és gyönyörű nők százezreit – kövérséggel alázza. Vasvári Vivien igenis úgy véli, hogy Palvin Barbara kövér, a divatvilág pedig oly vak, hogy nem veszi észre ezt a szilikonnal színültig töltött, óbégató, proli luvnyát: mennyivel karcsúbb, mennyivel tetszetősebb, mennyivel alkalmasabb, hogy a kifutón illegesse magát! Talán majd ha a divatkreátorok is megismerik ezt a mértékadó véleményt, végre megcsördül a luxusmobil. 

A történtek tanulsága: Vasvári Vivien kedve szerint szégyenítheti meg a kifogástalan kontúrokkal felvonuló szupermodellt, de az ő plázakomformmá torzított testét ember fia ne merje a szájára venni – annak jogi védelem jár.