Dilemma: ezüst vagy arany női karórát érdemes választani?

HírKlikk 2021. március 31. 14:24 2021. márc. 31. 14:24

Amikor karóra vásárlása előtt állunk, sokszor nem egyszerű a számunkra legtökéletesebb darab kiválasztása a hatalmas kínálat láttán. Első körben azt érdemes eldönteni, hogy az adott ketyegőt a hétköznapokban szeretnénk majd hordani, vagy inkább a különleges alkalmakra fogjuk tartogatni. Természetesen vannak olyan darabok is, melyek minden stílushoz remekül passzolnak. Sokan egyre inkább a mobil telefonjukat használjak arra a célra, hogy leolvassák az időt, holott egy szép karóra nem csak páratan kiegészítője lehet az aznapi outfitünknek, de általa az egyéniségünkről is elárulhatunk egy kis részt a külvilágnak. Melyek manapság a legdivatosabb színek az órák tekintetében? Mutatjuk!

A TimeStore szerint az ezüst és az arany szín nem csak az ékszereknél, de a női karóráknál is népszerű választás. Az arany egyediségének és eleganciájának köszönhetően, régóta az egyik legkedveltebb viselet, ráadásul manapság már nem csak az ékszerek tekintetében, de sok ruhának, eszköznek, és lakáskiegészítőnek is előszeretettel választják ezt a színt. Sokan úgy tartják, hogy aki arany színű karórát visel, arról a külvilág azt feltételezi, hogy a jó ízlése mellett még jómódú is. Melyik hölgynek ne lenne az álma egy márkás luxuskarórára? A fenti linken elérhető oldalon a legnevesebb márkák között tudsz majd szétnézni, és ki van zárva, hogy legalább az egyikkel ne esnél azonnal szerelembe! A Michael Kors, a Gant, a Guess és a Tommy Hilfiger különleges ezüst és arany színű karórái minden alkalomra tökéletes választások lesznek!

Nem csak az arany színt kedvelik sokan, van, aki szerint az ezüst lesz 2021 egyik szerencsehozó színe. Azoknak, akik egy kicsit is hisznek a jóslásban, és nem szeretnék a szemcséjüket a véletlenre bízni, érdemes felkeresniük a linken található oldalt. Itt megtudhatod azt, hogy mely színeket célszerű a leginkább viselni az idei évben! A fehér szín például nem csak tökéletesen variálható a ruhadarabok esetében, de a reménység és a tisztaság jelképe is. Mi a helyzet az ezüsttel? Akárcsak a fehér, úgy az ezüst is a tisztaságot és a jólétet jelképezi, azonban van két plusz ok is, amiért érdemes lesz magadhoz közel tartani ezt az árnyalatot! Ezek pedig nem mások, mint a megbízhatóság, és a szerelem! Jól párosítás ez a kettő együtt, igaz? Próbáld csak ki, és az első találkozás alkalmával viselj valamilyen ezüst ékszert, vagy ilyen árnyalatú ruhadarabot! 

Az ezüst karóra viselése nem csak szerencsét hozhat, de tényleg bármilyen stílusú és színű ruha mellett remekül fognak mutatni a csuklódon! Arra lesz egyedül célszerű odafigyeli, hogy a többi kiegészítő, amit viselni szeretnél, passzoljon ehhez a fémhez. Bármikor adódhat olyan alkalom, amikor szeretnénk meglepni szívünk választottját valami olyan meglepetéssel, amivel ily módon is el tudjuk mondai, mit is érzünk iránta. Egy márkás női karóra az a dolog, amivel minden hölgyet egész biztos le lehet majd venni a lábáról. A fentebb is felsorolt márkák például igen népszerűek manapság a gyengébbik nem körében! Legyen szó ajándékról, vagy saját részre vásárolt karóráról, a TimeStore oldalán elérhető áron lehet majd válogatni a legszebb darabokból. Sőt, mindig készülnek akcióval a vásárlóiknak, így akár hihetetlen kedvezménnyel lehet megrendelni egyes modelleket, ráadásául a jelenlegi helyzetben az online vásárlás jár a legkevesebb kockázattal.  Engedjünk olykor a kísértésnek, hiszen egyszer élünk, vegyük meg álmaink karóráját!

 
Forrás: Hírklikk