Ismét koncertet ad Budapesten két kiváló blues-rock gitáros

HírKlikk 2023. november 12. 08:40 2023. nov. 12. 08:40

November 18.-án, szombaton Krissy Matthews , november 20.-án pedig Tommy Castro tart koncertet a saját zenekarával.

Krissy Matthews

A jelenleg a Hamburg Blues Band és Layla Zoe zenekarával is turnézó fiatal brit gitáros saját triójával tér vissza Budapestre. 2021-ben már fellépett hazánkban a Gastroblues Fesztiválon, de Budapesten is láthattuk két alkalommal a kanadai énekesnő, Layla Zoe zenekarával. Nagyon tehetséges fiatal gitáros (John Mayall karolta fel még 12 évesen), aki ezúttal a saját dalait hozza el eddig megjelent hét stúdiólemezéről – nem megfeledkezve persze néhány örökérvényű blues-rock klasszikusról sem.

Krissy Matthews band (UK)
November 18., szombat – BackStage Pub, Budapest
kapunyitás: 19:00 / kezdés 20:00

Facebook esemény oldal

Tommy Castro

A tavalyi év egyik kiemelkedő hazai blues koncertje volt az amerikai Tommy Castro fellépése, így nem volt kérdéses, hogy igyekszünk megragadni a következő lehetőséget és visszahozni a sokszoros díjnyertes zenekart Budapestre. Ezúttal egy hétfő estét 'dobott' az európai turné menetrendje, de ez nem gátol meg bennünket abban, hogy ismét egy fergeteges buli részesei lehessünk. Erősen ajánlott koncert!

Tommy Castro & The Painkillers (USA)
November 20., hétfő - Analog Music Hall, Budapest
kapunyitás: 19:00 // kezdés 20:00

Facebook esemény oldal

Jegyek kaphatók mindkét koncertre online.



Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom