Megáldották Zalatnay Saroltát

HírKlikk 2023. december 13. 13:35 2023. dec. 13. 13:35

A születésnapi beszélgetés során szóba került a tervezett életrajzi filmje, amely elmondása szerint jövőre indul.

Születésnapja – csütörtökön lesz 76 éves – alkalmából kereste fel a Mokka stábja Zalatnay Saroltát az otthonában, és készített interjút az elmúlt időszakban főleg a Fidesz melletti kiállásával a hírekbe kerülő énekesnővel – írja a hvg.hu.

A születésnapi beszélgetés során szóba került a tervezett életrajzi filmje, amely elmondása szerint jövőre indul.

„Állítólag januárban el is indulunk, igazából márciusi forgatásról tudok, de én forgok januárban is, ha kell. Csináljuk a régi zenéimet, felújítjuk. (…) Ha a játékfilm létrejön, ugyanazt gondolom: engem nem érdekel, ő abbahagyja, mit csinál, hogy csinál, de mindenképp Tóth Andit szeretném főszereplőnek” – mondta Zalatnay, aki, úgy tűnik, lélekben is bebiztosította magát.

Az énekesnő elmondta azt is, hogy megáldották a szarvasi ótemplomban. „Büszke vagyok, mert engem hétfőn megáldottak a szarvasi ótemplomban, evangélikus templomban. Köszöntöttek, hogy erős vár a mi Istenünk, az az evangélikus köszönés. Nem számítottam rá, hogy még egy áldást is kapok. Remélem, ez az áldás végig fog kísérni, és csomó mindenben jó dolgok fognak történni velem” – mesélte.Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom