Önmagát buktatta le Orbán Ráhel

HírKlikk 2024. május 19. 19:15 2024. máj. 19. 19:15

Nem sajnálja önmagától a luxust Orbán Ráhel, nem is szégyelli, hogy mindent megengedhet magának, sőt, mintha polgárpukkasztásként még dicsekedne is vele. Legalábbis erre utal, hogy a sokáig a nyilvánosság számára nem elérhető Instagram-profilját nyílttá tette, s az arra feltett képeken mutatja meg, mit hord, mit visel. 1 szoknya+1 táska+1óra=16,5 millió forint – és akkor még nem szóltunk a többi ruhadarabról és kiegészítőről.

Egy Cartier órát, egy Dior szoknyát és egy Chanel táskát is villantott Orbán Viktor legidősebb lánya Dubajban – szúrta ki az RTL Híradó Hadházy Ákos független képviselő erről szóló Facebook-posztját. A luxusbaba- és divatiparban utazó Orbán Ráhel – aki nem mellesleg Tiborcz István felesége – néhány képet osztott meg a nemrég újra nyilvánosra állított Instagram-profilján, s ezekből derült ki mindez. 

Hadházy Ákos ezek alapján írta, Orbán Ráhel egy 13 millió forintos Cartier órát viselhetett a dubai turisztikai kiállítás vacsoráján. Korábban arról írt, hogy a miniszterelnök lányán látható Dior szoknya 2750-3400 euró (1, 06-1,315 millió forint) lehetett. Most pedig egy újabb méregdrága részletre lett figyelmes a képviselő, aki szerint Orbán Ráhel egy 6500 dolláros, vagyis 2,3 millió forintos Chanel táskát is viselt a dubai hivatalos vacsorán.

 



Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom