Schiff András szívesen hazajönne, de ehhez nem elég a kormányt lecserélni

HírKlikk 2024. május 13. 19:30 2024. máj. 13. 19:30

Schiff András szívesen hazatérne, egyebek mellett azért, hogy meglátogassa holokauszt túlélő szüleinek sírját, de nem teheti, mert továbbra is nagyon zavaró dolgokat tapasztal, noha Magyar Péternek pillanatok alatt hihetetlenül nagy tábora lett. Csak éppen az egész rendszer annyira korrupt, hogy a Londonban élő világhírű zongoraművész nem érzékeli, hogy az ellenzéknek lenne bármi esélye.

Mint emlékezetes, az előadó évekkel ezelőtt nyíltan bírálta Orbán Viktort, erre trollok azzal fenyegették meg, hogy eltörik a kezét. Akkor mondta azt, hogy csak akkor jön Magyarországra, ha alapvető változás következik be. Ehhez most is tartja magát, hozzátéve, hogy nem csupán a kormányt kell lecserélni.

Mert még Magyar követői részéről is tapasztal gyűlöletet, ott is rettenetesek a jelszavak. Ám sehová sem vezet, ha az utálat irányítja az emberek cselekedeteit – mutatott rá a Times-ban. Ezt látni különben az egész világon. De bízik abban, hogy egy pár év múlva mégiscsak hazautazhat, mert nagyon hiányzik neki.

Arra is figyelmeztet, hogy az izraeli-Hamász-viszály felszította az antiszemitizmust. Ugyanakkor azt kérdezi, hogy kit gyűlölnének ezek az emberek, ha nem lenne több zsidó? A woke irányzat szélsőséges megnyilvánulásairól pedig azt mondja, hogy a gyarmatosítás és a rabszolga-kereskedelem valóban szörnyű bűn volt, de ezért nem lehet örökké bűntudatot tanúsítani.

Mintha kiöntenénk a gyereket is a fürdővízzel, amikor egyesek azt követelik, hogy tegyék indexre Bachot, Mozartot, Beethovent, Schubertet, Shakespeare-t, Michelangelot, Giottót és Rembrandtot. Holott az emberi fajt a művészet tette naggyá, benne az ő alkotásaikkal.

 

Forrás: Hírklikk


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom