Zalatnay Sarolta szerint attól, hogy valaki baloldali még lehet jó zenész

HírKlikk 2022. január 8. 17:55 2022. jan. 8. 17:55

„Én mindig halál büszke voltam arra, hogy magyar vagyok, hogy van egy nemzetem, akit képviselek” – mondta Zalatnay Sarolta a Hír TV Magánterület című, vasárnapi műsorában.

Az énekesnő elmondta: néha annyira rövid volt a miniszoknyája, hogy alig fért rá a piros-fehér-zöld nemzeti szín.

Beszélt arról is, hogy ő jobboldalinak tartja magát és emiatt sokszor negatívan ítélik meg. Holott ő soha nem bántott senkit, a politikai hovatartozása vagy a világnézete miatt.

„Soha nem gyűlölködtem azért, mert bárkiről megtudtam, hogy mondjuk baloldali. Az az ő dolga, attól még jó zenész, jó színész” – mondta Zalatnay Cini, de beszélt arról is, az Emmi-től neki ítélt tízmillió forintos támogatást nem „csakúgy” kapta, hanem pályázat útján, teljesen hivatalos úton jutott hozzá.

„Úgy érzem, ötvenöt évnyi művészi munka után ez nem olyan rettenetes nagy dolog” – fűzte hozzá. A műsorban szó volt Zalatnay zenei pályájának indulásáról, és arról is mesélt, hogyan kérte meg a kezét Maurice Gibb, a Bee Gees zenekar frontembere. Az énekesnő megemlítette, hogy mielőtt a hetvenes években hazarendelték Magyarországra az egyik James Bond film betétdalának eléneklésére kapott felkérést.

Zalatnay Cini beszélt élete legnehezebb időszakairól is. Mint mondta, bár elfogadja az életét úgy és olyannak amilyen, volt rá példa, hogy „sírva fakadtam a sötétben, mert úgy éreztem, hogy nem ezt érdemlem”.

A borsonline.hu által idézett adásban bemutatta örökbefogadott lányát, Benedek Nikolettát is, akivel jelenleg is együtt élnek Tárnokon.

Forrás: Bors