A Fidesz egyre nácibb

KlikkTV 2020. május 13. 19:01

Az Európai Unióban ismét tárgyalni fogják a magyar jogállamiság helyzetét, amelynek apropóján Csintalan Sándor kifejtette véleményét a Klikk tv-ben: „a magyar identitás része, hogy valaki ellen mindig küzdünk. Ez most az Európai Unió és a Bizottság, ami azért jó célpont, mert nem lő vissza. Ennek itthon mozgósító ereje van, összetartja a szavazóbázist – vélte Csintalan.

Azt gondolhatnánk, hogy ez a bázis már nem fanatizálható tovább, miközben „a Fidesz szélsőjobbra tolódása nem zárult le – jelentette ki Csintalan Sándor, majd úgy folytatta: „egyre durvább és egyre nácibb. Megrendülünk és azt hisszük, hogy Kövér kijelentései egy elborult elmére utalnak. Túrót! Ezek így tekintenek a világra! Ezért érzik legitimnek mindazt a rablást is, amit elkövetnek” – jegyezte meg az egykoron a Fidesz belső berkeiben mozgó Csintalan.

A kormánypárt és annak vezetője tetteire keresve az okokat, a volt műsorvezető azt mondta „Orbán úgy gondol erre az országra, mintha az övé és a családjáé lenne. Innentől kezdve, a Fidesz nem engedheti meg magának, hogy politikailag megbukjon. Ettől félnek, ettől rettegnek. Látható Kövér szövegeiben, vagy hogy Kásler – kvázi – magánlevelezésbe bocsátkozik a kórházakkal, amivel láthatóan az önkény eszköztára bővült – jegyezte meg a televíziós személyiség.