Dull Szabolcs: a választás a baloldal Waterloo-ja volt

KlikkTV 2024. június 24. 12:00

Magyar Péter óriási, váratlan sikerének okairól, mozgalmának esélyeiről, valamint a súlyos vereséget szenvedett ellenzék kilátásairól beszélgetett Dull Szabolcs újságíróval és politikai elemzővel a KlikkTV Tíz című műsorában Bolgár György. Dull véleménye szerint Magyar nem nyúlt azokhoz a kérdésekhez, amelyekben egyetértés van a Fidesz táborában, mint a migráció, a háború – vagy éppen Soros György megítélése. 

Egyedül Orbán Viktor eltávolítását tűzte zászlajára, s ezzel – amint a választási eredmények mutatják, az elcsábított ellenzékiek mellett – elbizonytalanított nem kevés Fidesz-szavazót is. 

Magyar, a Tisza Párt feltűnése, a tömegek megmozdulása azért is kelt oly nagy feltűnést, mert évek óta megmerevedtek a frontok, a 2022-es parlamenti választás után semmi nem változott. A baloldal a korábbi kudarcokból nem vonta le a tanulságokat, nem számolt el a csalódásokról támogatóival. A júniusi szavazás, vélte Dull, nem a valamelyest meggyengült Fidesz, hanem a baloldal Waterloo-ja volt.Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom