"Teljes mellszélességgel támogatom Tóth Bertalant és Kunhalmi Ágnest"

KlikkTV 2020. szeptember 15. 23:23

Csaba Istvánnal, az MSZP frissen megválasztott Baranya megyei elnökével beszélgettünk a Klikktv-ben. A fiatal politikus elhivatottan szolgálja a pécsi időseket a PAPI-program keretein belül, lakhatási koncepciót állítanak össze az előző vezetés hanyagságának örökségével megáldva. Emellett célja, hogy fiatalokat vonzzon pártjába. Úgy fogalmazott: „nem szabad arra várni, hogy a fiatalok jöjjenek hozzánk, igenis nekünk kell felkeresni őket azért, hogy a ’22-es választások után már soha többé ne legyenek olyan ügyek, mint ami most a Színház- és Filmművészeti Egyetemen zajlik.”

Pécsen volt a legnagyobb vidéki szolidaritási kiállás, amelyen a megyei elnök is részt vett, mint magánember. Megválasztása utáni első beszédében hitet tett a két társelnök-jelölt aspiráns mellett: „teljes mellszélességgel Tóth Bertalant és Kunhalmi Ágnest támogatom, hiszen ők csapatban dolgoznak. Nekünk Baranya megyeieknek pedig kutya kötelességünk a földink mellett állni” – mondta Csaba István.

Az adás a hétfői MSZP-s zárt lista nyilvánosságra kerülése előtt került felvételre, ahol Mesterházy Attila nem nyújtott be listát, Havas Szófia listáját az arra jelöltek közül hárman fogadták el, Őri Lászlóról pedig nincsen információnk.