Veres Gábor: ha tényleg 1-2 százalékos lenne az MSZP, akkor nem kellene félni tőle

KlikkTV 2024. május 10. 16:00

Nem mi vagyunk, akik Pikó Andrásra és az ő jelöltjeire indítunk bárkit is, hanem fordítva. Van három szocialista jelölt Józsefvárosban, olyan, most is regnáló képviselő, aki a saját körzetében győztes képviselő volt, és ez a három ember a saját szakterületén vagy az önkormányzat bármelyik szegmensében megtette a dolgát, mindhárman kiválóan – fejtette ki a főváros VIII. kerületében kialakult választási helyzetről a KlikkTV Tíz című műsorában Veres Gábor, az MSZP kerületi szervezetének elnöke, aki egyben önkormányzati képviselő Józsefvárosban.

Pikó András polgármester azt mondta, nem érdemes az MSZP-t komolyan venni, mert 1-2 százalékos párt, de akkor mitől fél, ha így van? – tette fel a kérdést a szocialista politikus. „Szeretném, ha ellenzéki maradna a kerület, de nem szeretném, ha Pikó András kezében maradna, azt szeretném, ha változás lenne a polgármesteri székben és Szili-Darók Ildikó kerülne be.”

A politikában a politikusoknak nem kell barátoknak lenni, egy közös célért kell együttműködni – tette hozzá Veres Gábor, aki szerint ehhez túl kell lépni bármilyen ellentéten, és ezt Pikó András nem tudja megtenni. A politikus a műsorban részletesen beszél a vitákról, amely a jelenlegi helyzethez vezetett.